Nauticat 321 - en kompakt og solid havseiler av topp kvalitet

Bildet gir en smakebit av den delikate innredningen i den nye Nauticat 321.

Båten har hvit skrog med arctic blue striper og spydspiss. Den er også den første nc321 med køya på tvers i akterlugaren. Denne løsningen er romslig, gir god bokomfort og ser elegant ut. I salongen og begge lugarene er det brukt samme, isblå Alcantaratrekk på sofa og på sengene. Nytt design i styrehuset med moderne, tøffere stil tilbyr behagelig sitteplass for både to og seks personer rundt bordet. Styrmannsstolen gir også en ekstra sitteplass ved bordet.

En tilsvarende nyere Nauticat 321 med mørkeblå innredning kan vi nå vise her i Oslo-området etter avtale med eieren.

Nauticat 321 har - som alle Nauticatter - to styreposisjoner, én inne og én ute samt salong med panoramautsikt.

Komfyr med to pluss og stekeovn, stor 12 V kjøleboks, bad med dusj, WC og tørkerom hører også med til standardutstyret i nc321. Denne Nauticat-modellen har to lugarer med to køyeplasser hver pluss salong som også kan gjøres om til en dobbelkøye.

Innredningen er som et kunstverk, laget av heltre teak - individuelt i hver eneste båt av erfarne, dyktige båtsnekkere. Denne byggemåten gir verftet mulighet for å tilpasse alle Nauticatter etter kundens ønsker.

Også den mørkeblå "havkatten" på bildet til høyre har sitt hjemmehavn i Oslo.

Hele båten er laget i solid enkellaminat glassfiber. Ekte polyester, håndmalt gelcoat og manuell laminering av skroget minimerer mengden av luftbobler og overskuddsveske i konstruksjonen. Når alle båtene i tillegg blir levert med minst 3 lag med primer under vannlinjen blir faren for plastpest så godt som totalt eliminert.

Ute, under cockpitsete er det et stort lagringsrom med plass for redningsflåte, sykler, gennaker eller eventuelt for ankervinsj og kjettingkasse.

Det mest populære tilleggsutstyret omfatter blant annet rullemast, rullegenua, teakdekk, baugspyd, landstrøm med 50 A automatisk lader, autopilot med styring inne og ute, GPS og kartplotter, vindinstrument, dusj med varmt vann både inne og ute, 3500 W dieselvarmer, radio med CD-spiller, baugpropell, ...

Bl.a. styreposisjon inne og ute, blykjøl, teakdørk og teakrekkverk er standardutstyr.

Klikk her for innredningsalternativer og tekniske detaljer