Nauticat 37 - rask havseiler og luksuriøs turbåt

Nauticat 37 ble introdusert i 2002 og er den raskeste av våre båter i forhold til lengden. Tross totalvekten på 9,5 tonn har Nauticat 37 et lystall på 1,20. Baugen er mer vertikal og hekken kommer lenger ned mot vannet. Dette medfører at skrogfarten er høy, blant annet på grunn av den forholdsvis lange vannlinjen.

Selv om båten seiler meget bra, oppfører den seg rolig i sjøen og tilbyr både skipperen og mannskapet avslappende seilturer. Den føltes aldri som en villhest og den krever ikke kontinuerlig trimming.

Innredningen i Nauticat 37 er i en klasse for seg. Det er lett å føle seg hjemme i den luksuriøse akterlugaren og i salongen med panoramautsikt. Det du først vil legge merke til - og vil bli mer og mer glad i - er snekkerarbeid med enestående kvalitet. Verftets snekkere bygger hver eneste båt individuelt for kunden med utgangspunkt i kundens ønsker og den måten kunden ønsker å bruke båten på.

I Nauticat 37 har designeren Patrik Gustafsson kombinert egenskapene fra klassiske havseilere og fra moderne turseilere på en meget vellykket måte. Skrogformen er fortsatt dyp, men ikke så dyp som på våre større havseilere. Styrehuset har store vinduer med panoramautsikt fra salongen og den innvendige styreposisjonen. Utseendet er strømlinjeformet.

Lang vannlinje medfører større skrogfart og dyp skrogform gjør båtens bevegelser myke og behagelige i grov sjø. I tillegg er båten meget rettningsstabil og avslappende å seile. Den dype finnekjølen er laget av bly og den solide konstruksjonen er designet for å tåle en grunnstøting i 6 knop uten at båten blir skadet.

Klikk her for innredningsalternativer og tekniske detaljer