Nauticat 441 - velseilende landsted og bobåt

For å sikre Nauticats høye kvalitet blir alle båtene sjøsatt, rigget og testet grundig på prøvebassenget. - På bildet ligger en ny Nauticat 441 i dusjen under testingen.

Nauticat 441 er en meget populær modell slik at det vil fortløpende være nye båter under produksjon. Alle båtene er tilpasset etter kundens ønsker og vil derfor ha forskjellige løsninger når det gjelder skrogfarge, utstyr og innredning.

Den mørkeblå Nauticat 441 på bildet har en stor salong i styrehuset. Byssa er plassert nede, rett foran den innvendige styreposisjonen på styrbord side. Den nedre salongen er L-formet og ligger vis à vis den lange byssa. Dinetten kan også tilby en romslig køya for to personer. I baugen finnes det to doble lugarer og et bad.

På utstillingen i Genova viste vi en båt med et åpent og romslig styrehus og en stor og lys U-formet byssa som forsterker romfølelsen foran styrehuset. Sitteplassen vis à vis byssa kan gjøres om til en romslig køye. Båten som ble vist på messen i Helsinki har to store salonger; én med panoramautsikt oppe i styrehuset og én med god sitteplass for 9-10 personer nede, mellom styrehuset og byssa. Tegningen til høyre viser innredningen i denne båten. Bilder av de forskjellige løsningene finner du lenger nede på denne siden.

Garasje for motorsykler

Nauticat 441 er en fornyet utgave av vår største og meget populære motorseiler, Nauticat 44. Den nye utgaven, Nauticat 441, er litt forlenget og har fått dekket forhøyet i forhold til fribordet. Dette gir økt ståhøyde innvendig i båten og enda større fleksibilitet og romfølelse både i salonger og i lugarer. Lystallet på 1,21 gir et inntrykk av seilegenskapene.

Det er bare fantasien som setter grenser for hvordan man vil innrede de to salongene og 2 til 4 lugarene. Variasjonene er uttallige med rom for 4 til 12 soveplasser, plass for vaskemaskin, tørketrommel, oppvaskmaskin, sauna, medierom, styrmannsplass eller gourmetkjøkken med både fryser og mikrobølgeovn. Bare for å nevne noe. Vi har også eksempler på kunder som har mer spesielle ønsker med hensyn til innredning. Verftet har for eksempel levert en båt der akterlugaren er innredet som et verksted og garasje for to motorsykler.

Nauticat 441 som ble vist i Italia har stor salong i styrehuset og innvendig styreposisjon på styrbord side. En åpen løsning under vinduene foran gir rikelig med lys i byssa og i dinette. Den gir også gode muligheter for hyggelig samvær i båten - også når noen lager mat, noen styrer på den innvendige styreposisjonen og noen nyter utsikten fra salongen.

Også i denne båten er den innvendige styreposisjonen plassert på styrbord side. Både denne og den utvendige styreposisjonen har ratt, motorkontroll, kartplotter og styreenhet for autopilot. Akterlugaren er innredet med en stor dobbelkøye.

På akterdekket er det en U-formet sittegruppe med et bord bak mesanmasten og to ekstra seter i pushpithjørnene. All tauverk er dratt til cockpit slik at det er lett å seile båten alene.

Bildene under viser Nauticat 441 med styreposisjonen midtskips, en L-formet salong oppe og en stor dinette nede. Byssa er plassert lenger foran i båten. Akterlugaren har stor dobbelkøye, eget toilet og separat, romslig dusj med vaskemaskin i eget skap.

Bildene med beige Alcantara i salongene er tatt inne i denne båten.

Klikk her for innredningsalternativer og tekniske detaljer