Nauticat 515 - nå med helt nytt undervannskrog

Nauticat 515 og den nye søstermodellen Nauticat 525 er basert på samme nye skrogform. Kjøl og ror har ny profil som sammen med det moderniserte skroget gjør disse båtene til raske og effektive havseilere. Nauticat 515 skjærer gjennom bølgene på en myk og behagelig måte. Det er lett å trives ombord også på lengre turer.

De tilsynelatende små forbedringene i undervannskroget har vist seg å være meget vellykket; Fire båter som seilte fra Finland samtidig - alle med profesjonelt mannskap - viste at båtene med det nye skroget var framme i Kroatia fem dager før den med eldre skrogform. Utvikling av Nauticats båtutvalg skjer kontinuerlig og oftest uten store revolusjoner, men metoden virker og verftet kan jevnlig tilby solide, velprøvde nyheter. Nauticat 515 er et godt eksempel på dette.

Denne modellen kan leveres med to alternative dekk: atlanterdekk med sentercockpit og middelhavsdekk der styreposisjonen er ved inngangen og dekket åpner seg mot akterspeilet. Denne løsningen er meget praktisk ved akterfortøyning eller for eksempel ved bading og andre sportslige aktiviteter når båten ligger på svai. Skroglengden for Nauticat 515 er 15,45 m, men båten kan også leveres 14,95 m lang med samme vannlinje. Dette har vært etterspurt i Norge for eksempel på grunn av at videresalg av båter under 15 m kan være noe enklere.

Kombinasjon av seilegenskapene og Nauticats 45-årige tradisjon med bygging av seilbåter med dekksalong, gir ekte seilglede både på våren, sommeren, høsten og vinteren. I en Nauticat må ingen stå ute i regnet eller sitte i "kjelleren". Salongen med innvendig styreposisjon har store vinduer som gir en lys og trivelig atmosfære. Alle kan følge med i det som skjer, både på havet og i havn.

Nauticat-verftet setter sin ære i å levere alle båtene tilpasset kundens individuelle behov og ønsker. En tur til verftet i Finland hører ofte med i prosedyren når du velger din Nauticat.

Klikk her for innredningsalternativer og tekniske spesifikasjoner.