Nauticat 525 - jordomseiler med løsninger av beste kvalitet

Verftets flaggskip - en havseiler med skroglengde på ca. 53 fot.

Nauticat 525 er søstermodellen til Nauticat 515. Begge båtene har fått et nytt, effektivt skrog der kjølen, roret, vektfordelingen og akterenden av undervannskroget er videreutviklet med tanke på enda bedre seilegenskaper. De første båtene er nå levert til kundene, men det vil være mulig å avtale visning med eieren eller å ta en tur til verftet for visning av båter under bygging.

Nauticat 525 bygges helt etter kundens ønsker og bruksmønster. Nauticat Yachts har bygget over hundre havseilere i størrelse 50 til 53 fot. Antallet køyeplasser har variert fra 4 til 14 uten at salongen er tatt i bruk.

Den mest populære innredningen inneholder en rederlugar akter, en stor lugar i forpiggen og én til tre mindre lugarer. I tillegg vil det være plass for dinette, vaskerom, sauna, arbeidsrom eller for eksempel et gourmet-kjøkken.

Alle Nauticatter er laget i håndlaminert glassfiber med tykk gelcoat. Vi bruker ikke sandwitch-konstruksjon, verken på dekk eller i skroget. Single skin laminat sikrer at båten er meget solid, men noe tyngre. Mellom hvert glassfiberlag får skroget tid til å tørke. Håndlamineringen og lang tørketid medfører at faren for plastpest er minimal. På innsiden av glassfiber har Nauticat et luftlag som leder fuktighet og kondens ned til kjølbrønnen. Nauticat brukes ofte både sommer og vinter, men når båten er helt tørr er det ikke vanskelig å holde den varm og behagelig med vanlig varmeanlegg året rundt. Vannboren sentralvarme og varmekabler på badet er også populære opsjoner for helårsbruk.

Med en gennaker på 200 m2 vil Nauticat 525 være en imponerende båt. På et av bildene under ser du forgjengeren, Nauticat 521 ved siden av Nauticat 385, begge med gennaker.

Klikk her for innredningsalternativer og tekniske detaljer