Deleierskap

Bli eier av en tredjedel av en ny Nauticat sammen med andre seilglade båtfolk. Du betaler en tredjedel av kostnadene, både anskaffelses- og driftskostnader. Lettere å bli eier av en ny Nauticat - båtsameie er løsningen. Båten står i din disposisjon i 10 uker hver sesong, hvorav 3 uker sammenlagt midt i den beste ferietiden. Sesongen begynner allerede i april, du har 4 ganger én uke på våren, 3 uker sammenlagt i den beste seilsesongen og 3 ganger én uke på høsten. Båten er din i 70 dager - mye mer enn en normal båteier rekker å bruke sin båt. I tillegg kommer vintersesongen som også kan friste med fine seilaser og fredelige havner. Du får en ny kvalitetsbåt med problemfri drift til prisen på en eldre bruktbåt.

Eksempel 1:

Nauticat 331 med det vanligste utstyret man pleier å ta med i denne båttypen, koster kr. 2.550.000,- inkl. norsk mva. 1/3 av båten koster kr. 850.000,-.

Eksempel 2:

Nauticat 351, koster kr. 2.990.000,- inkl. norsk mva. 1/3 av båten koster kr. 998.000,-.

Du kan avtale med de andre deleierne at du seiler båten langs svenskekysten i sommerferien din og neste deleier seiler den tilbake. På denne måten kan dere alle seile lengre turer til steder dere ellers ikke rekker å besøke i løpet av én ferie. Du kan også kjøpe to båtandeler: den ene ved Oslofjorden og den andre på Helgelandskysten eller den ene på Sørlandet og den andre i Lofoten. Båteierskapet kan være fri for vårpuss og vinterklargjøring: Deleierne kan velge å gi vedlikeholds- og servicearbeidet til oss og kun nyte det beste av båtlivet; seilingen. Båtsameiets spilleregler og prinsipper avtales på forhånd for å sikre deleierne en funksjonell og behagelig måte å nyte båtlivet uten misforståelser.

Å kjøpe en båtandel

Meld deg inn som deleier hos oss. Fortell hvilken Nauticat-modell du foretrekker og i hvilket område du ønsker å seile.Vi sender deg avtale for deleierskap og faktura for innmeldingsavgiften. Innmeldingen er bindende når du betaler avgiften. Avgiften blir returnert hvis ikke det ønskede deleierskapet blir etablert. Den endelig deleieravtalen lages når alle deleierne er på plass og når båten bestilles fra verftet. Betalingsbetingelsene vil variere avhengig av leveringstiden på båten.

Har dere allerede en gruppe som vil bestille en ny Nauticat, vil vi hjelpe med sameieavtalen uten innmeldingsavgift.